LifeVet
Sinun kanssasi - eläinten parhaaksi
     
Hae  
     
 
     
Etusivu Huoltopalvelut Yritys Historia Yhteystiedot
Suomeksi     På Svenska     In English
Tuotteet ja Verkkokauppa
Röntgenlaitteet
Ultraäänilaitteet
Endoskoopit
Magneettikuvauslaitteet
CT -laitteet
Leikkaussali ja toimenpidehuone
Hammashoito
Välinehuolto
Hoito- ja fysioterapialaitteet
Omat tiedot / rekisteröidy
Toimitusehdot
Rekisteriseloste
 
 
 

LIFEMED OY

 

LifeMed Oy on lääketieteelliseen kuvantamiseen ja eläinlääkintälaitteisiin erikoistunut palveluyritys. Toimintamme perustuu röntgen- ja ultraäänilaitteiden sekä eläinlääkintälaitteiden markkinointiin, myyntiin, asennukseen ja huoltoon. Edustamme kansainvälisesti tunnettujen valmistajien korkealaatuisia tuotteita.

LifeMed Oy:llä on yli 30 vuoden kokemus lääketieteellisistä laitteista. Toimimme koko Suomen alueella ja asiakkaitamme ovat mm. eläinlääkärit, eläinlääkäriasemat, oppilaitokset ja tutkimuslaitokset.

Yhtiöllämme on myös useiden vuosien kokemus erilaisten erikoissovellusten rakentamisesta ja projektien toteuttamisesta, joissa on käytetty sekä täysin uusia että myös kunnostettuja laitteita. Näin asiakkaamme on aina saanut taloudellisen ja toimintaansa parhaiten soveltuvan laitteiston.

LifeMed käyttää LifeVet -nimeä eläinlääkintälaitteiden ja -tarvikkeiden markkinoinnissa ja myynnissä. LifeVet -nimen ja www-sivujen myötä ell-tuotteet ja niihin liityvät palvelut ovat helpommin löydettävissä.

 

LifeMed Oy, Billskogintie 23 K, 02580 SIUNTIO | p. (09) 8870 720 | info(at)lifemed.fi
Design by Studio Obra, Platform by NettiSite
Kuinka voimme
palvella?
Jätä puhelinnumerosi, niin olemme sinuun yhteydessä.