LifeVet
Sinun kanssasi - eläinten parhaaksi
     
Hae  
     
 
     
Etusivu Huoltopalvelut Yritys Historia Yhteystiedot
Suomeksi     På Svenska     In English
Tuotteet ja Verkkokauppa
Röntgenlaitteet
Ultraäänilaitteet
Endoskoopit
Magneettikuvauslaitteet
CT -laitteet
Leikkaussali ja toimenpidehuone
Hammashoito
Välinehuolto
Hoito- ja fysioterapialaitteet
Omat tiedot / rekisteröidy
Toimitusehdot
Rekisteriseloste
 
 
 

Historia

LifeMed Oy:n ydin on ollut T:mi Medilinna, joka perustettiin vuonna 1981. Lääketieteellisen kuvantamistekniikkaan liittyvissä tehtävissä pitkään toiminut teknikko Markku Linnala perusti yhtiön ja sen sijaintipaikaksi valittiin Linnalan asuinpaikka eli Siuntio. T:mi Medilinna erikoistui sairaalalaitteiden huolto- ja korjaustoimintaan. Ensimmäiset tilaukset yhtiölle tulivat vuosien mittaan kertyneiden asiakassuhteiden kautta.

Yhtiö muutettiin osakeyhtiöksi vuonna 1986 ja samalla sen nimeksi tuli LifeMed Oy. Tehdyllä järjestelyllä vahvistettiin yhtiön taserakennetta, laajennettiin osakkeenomistusta ja luotiin aiempaa paremmat edellytykset liiketoiminnan kasvattamiselle ja kannattavuuden parantamiselle. Liiketoiminta alkoi kasvaa ja laajeneminen edellytti suurempia toimitiloja. LifeMed Oy:n omat ja nykyaikaiset toimitilat otettiin käyttöön vuoden 1990 aikana, jolloin yhtiö muutti Kiinteistö Oy Siuntion Yrittäjätaloon Billskogin yritysalueelle Siuntiossa.

1990-luvulta lähtien LifeMed Oy on kasvanut edelleen hallitusti ja kannattavasti. Yhtiön toimintaa laajennettiin ensin huoltotoiminnasta röntgenlaitteiden ja vakioisuusmittalaitteiden myyntiin. Myöhemmin tuotevalikoimaa laajennettiin mm. ultraäänilaitteisiin ja erilaisiin terveydenhuoltoalan tarvikkeisiin.

Yhtiön kasvu on jatkunut 2000-luvulla. Tuotevalikoima on edelleen laajentunut uusiin tuoteryhmiin kuten esimerkiksi levykuvantamis- ja magneettikuvauslaitteisiin sekä PACS-järjestelmiin. LifeMed on merkittävä toimija eläinlääkintäsektorilla.

LifeMed Oy:n kasvu on perustunut korkealaatuisiin tuotteisiin, asiakaslähtöisyyteen ja ennen kaikkea asiakkaiden toiveiden sekä vaatimusten tinkimättömään toteuttamiseen. Näihin asioihin toimintamme perustuu myös jatkossa.

 

LifeMed Oy, Billskogintie 23 K, 02580 SIUNTIO | p. (09) 8870 720 | info(at)lifemed.fi
Design by Studio Obra, Platform by NettiSite
Kuinka voimme
palvella?
Jätä puhelinnumerosi, niin olemme sinuun yhteydessä.